Vacature: Verkoopmedewerker

Optiek van Hout

Wil jij onderdeel zijn van een deskundig en gemoedelijk team, waar persoonlijke service voorop staat? Bij Optiek van Hout zoeken we een enthousiaste verkoopmedewerker voor 24-32 uur per week.

Over Optiek van HoutAls familiebedrijf zijn wij al 66 jaar een vertrouwd gezicht in Uden en omgeving. Onze visie: ieder mens is uniek. Een goede kijkoplossing is daarom voor iedereen anders. Ons doel is om voor iedereen de best passende oplossing te vinden. We staan voor deskundig aangemeten, goede kwaliteit brillen. Ontspannen klantcontact vinden wij belangrijk, dus we nemen de tijd. De wensen van de klant staan altijd centraal. Als familiebedrijf vormen wij een sterk team waar je altijd op kunt terugvallen. Op dit moment werken wij met een team van 2 opticiens en 2 verkoopmedewerkers in onze mooie zaak in het centrum van Uden.

Wat ga je doen?
Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van Optiek van Hout. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en zorgt ervoor dat zij zich welkom voelen in onze winkel. Je bent helemaal thuis in onze modieuze collectie aan brillen en zonnebrillen en helpt de klant met de keuze voor het best passende montuur. Daarnaast maak je (vervolg)afspraken met de klant en zorg je dat iedereen met een glimlach onze winkel verlaat. Je werkt daarbij nauw samen met onze opticiens en verkopers.

De combinatie van mode en techniek maakt het vak uitdagend. Als koploper in de branche blijven wij constant op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Uiteraard beschikken we daarbij over de nieuwste apparatuur.

Wie ben jij?
De klant staat op nummer één en verdient een professioneel en doordacht advies. Het is daarom belangrijk dat je dienstverlenend bent ingesteld en minimaal enkele jaren ervaring hebt als verkoopmedewerker. Daarnaast:

  • Heb je gevoel voor mode en ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen;
  • Ben je representatief en behulpzaam, waarbij je goed kan omgaan met een verscheidenheid aan klanten: van jong tot oud;
  • Ben je leergierig en volg je graag cursussen en opleidingen om je te blijven ontwikkelen;
  • Ben je 3 tot 5 dagen per week beschikbaar en vind je het geen probleem om op koopavonden (op vrijdag) en zaterdagen te werken. Tijdens koopzondagen is onze winkel gesloten.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een baan voor 24 tot 32 uur per week, waarbij je werktijden in overleg worden vastgesteld;
  • Een goed salaris met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;
  • Je werkt in een prachtige winkel in het levendige centrum van Uden;
  • Je werkt samen met fijne collega’s, met een veelzijdig en aantrekkelijk assortiment.

Solliciteer!
Lijkt het jou leuk om bij ons te komen werken en ben jij de teamspeler die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact. Mail je cv en motivatie naar Koen van Hout (koenvanhout@gmail.com). Wil je meer informatie? Bel gerust met Koen op 0413-261623 of kom gezellig langs in onze winkel aan de Sint Janstraat in Uden.

Wij zien uit naar jouw reactie!